26.8.12

TEMPORADA 2012/2013. RESULTATS DE LA UNIÓ ESPORTIVA FIGUERES. TERCERA DIVISIÓ. GRUP V

Jornada 38

Terrassa 1 - UEFigueres 0
Última jornada. Partit de tràmit per acabar una temporada fantàstica, la del retorn a Tercera. Molta sort als equips que jugaran la promoció: Olot, Cornellà, Europa i Manlleu .... i molta sort al nou entrenador i equip tècnic per la temporada 2013/14. Ens retrobem a la pretemporada !!!!

Jornada 37
UEFigueres 2 - Cornellà 2
Partit estrany amb sensacions ben diverses i, fins i tot, contradictòries. Els visitants potser han sigut el millor equip que han passat per Vilatenim aquesta temporada. Han sortit pressionat i no ens han deixat manar còmodament, tal i com estem acostumats quan juguem a casa. Incisius i ofegadors, a nosaltres ens durava la pilota ben poc i, en una bona jugada individual, ens han marcat el 0-1 vint segons abans que el àrbitre xiulés el final de la primera part. Eren superiors en aquells moments i ho sabíem. A més, aquest gol (dels que en diuen psicològics -sic-) feia perillar el fortí.
La segona part comença més o menys i gual, però ara ells ens deixen la iniciativa, lluint més el seu joc de contraatac. En un d'ells..... 0-2. Ja ho vèiem perdut. Algun soci jubilat ja s'aixecava i marxava de Vilatenim. Era el minut 76.
Però si una virtut té el nostre equip és que no es rendeix mai. I l'equip visitant va ajudar a la revifalla fent unes mans dins de l'àrea claríssimes per evitar un xut llunyà. Penal i gol. Minut 84. Hi ha temps.
El públic, fins aleshores mort, macerat en la letargia, es desperta i esperona al seu equip cap on sembla impossible arribar. El 2-2 arriba amb un èxtasi global. Hem salvat Vilatenim, que continua sent un fortí !!!! #Vilatenimésunfortí

Jornada 36
Gavà 2 - UEFigueres 2
Llàstima. Per segon partit consecutiu podríem haver retallat la diferència amb el Manlleu, però no ha pogut ser.Un punt...i gràcies, després de l'espectacle arbitral, que va protegir desmesuradament als jugadors locals. Nosaltres vam acabar amb 9 i amb l'entrenador expulsat; unes baixes ben cofoies pel partit que ens espera el diumenge que ve contra un dels millors equips d'aquesta temporada.

Jornada 35
UEFigueres 0 - Montañesa 0
Una llàstima l'empat d'avui a Vilatenim. Sabíem que el Manlleu s'havia deixat dos punts contra el Rubí, però no ho hem sabut aprofitar, no sé si per les baixes, per les Fires, per què no era el nostre dia, o per les tres coses alhora. Una llàstima. Ara, a esperar una gesta que cada cop s'apropa més a miracle: retallar 5 punts quan només en falten 9
Però això sí: #Vilatenimésunfortí

Jornada 34
Gramenet 0 - UEFigueres 2
Gran victòria a domicili, en un camp on només s'hi havien escapat els tres punts en una sola ocasió, contra el Palamós, a la primera jornada d'aquesta lliga. La Unió continua encalçant el Manlleu  tot i que aquest no es deixa atrapar i també va guanyar en el seu partit a Vilassar. Continuem a quatre punts del somni. Dimecres, una altra final #vilatenimésunfortí

Jornada 33
UEFigueres 4 - Júpiter 1
Victòria plàcida de la Unió davant d'un dels equips que lluitaran fins l'últim moment per no baixar de categoria. Em ve a la memòria aquells tres punts que no vam saber guanyar a la Verneda i que tan bé ens anirien ara, per què el Manlleu no afluixa i continua ocupant l'última plaça de promoció, a quatre punts nostres. Això sí.... #Vilatenimésunfortí (i la Pobla de Mafumet va tornar a perdre. La maledicció continua: muahahahahhahahhahahaha)

Jornada 32
Rubí 2 - UEFigueres 3
Gran victòria a domicili que no ens apropa al quart lloc (el Manlleu també ha guanyat) però que manté les opcions intactes de cara als últims sis partits que queden. Divuit punts i n'hem de remuntar cinc.
Per cert, la Pobla de Mafumet ha tornat a perdre. Això deu ser una mena de maledicció: dels últims quatre partits n'han perdut tres (jejeje !!!)

Jornada 31
UEFigueres 3 - Vilassar 1
#Vilatenimésunfortí 17 mesos sense perdre a Vilatenim. 28 partits. Increïble. Estem a quatre punts de la quarta posició, que ocupa el Manlleu, tot i que s'ha posat cara, ja que el Terrassa (empatat amb nosaltres), la Pobla de Mafumet amb un punt menys (per cert, va tornar a perdre aquesta cap de setmana... hehehehe) i la Rapitenca, amb dos punts menys, semblen perseguir també aquest objectiu. Esperem que la setmana que ve eliminem al Rubí d'aquesta lluita (el tenim a cinc punts). Cinc equips lluitant per la quarta posició... això promet ser emocionant. Falten set jornades (21 punts) i pot passar de tot. Per cert, ja hem aconseguit la permanència !!!

Jornada 30
Rapitenca 0 - UEFigueres 0

Jornada 29
UEFigueres 1 - Europa 1
Àrbitratge pèssim, pedant, deficient i xulesc el que ha patit avui el Figueres a Vilatenim. Jo me'n tornava a jugar a El Far, a veure si alguns tenen collons d'arbitrar de la manera que arbitren a Vilatenim.
A l'altra banda l'Europa. Es veu ue va segon a la classificació però si a mi no m'agradés el futbol i m'haguessin dit que era un equip de mitja taula m'ho hauria cregut. Tancats a darrera, sense produir cap oportunitat.....; be, sí, una: la que els hi ha regalat l'àrbitre amb un penal d'aquells que a cada partit n'hauries de xiular 37.
El partit ha començat amb molt de respecte d'ambdós equips, fins que la Unió ha decidit que ja n'hi havia prou i ha marcat el seu golet, de jugada individual, amb un xut des de dins de l'àrea en el que el porter visitant no ha pogut ni arribar-hi. Descans
La segona part l`'Europa ha avançat les seves línies, però tot i així la Unió era la que dominava el partit, fins que el senyor àrbitre ha decidit que l'Europa havia d'empatar. Doncs molt bé, ha empatat de penal. Gràcies. Faltaven 12 minuts i n'hi ha hagut dos més de penals que, seguint el criteri del jutge, se n'hauria d'haver beneficiat la Unió, però no tocava. El Figueres ha tingut dos i tres oportunitats per aconseguir el segon gol, però no ha pogut ser. Resultat injust, un puntet, però almenys l'Europa l'ha guanyat sobre el terreny de joc.
Per cert, la Pobla de Mafumet ha perdut. De res.

Jornada 28
Pobla de Mafumet 1 - UEFigueres 1 (Partit impugnat per alineació indeguda. Resultat final: 3-0)

Jornada 27
UEFigueres 2 - Olot 1
Gran, gran partit el que em diuen que es va veure a Vilatenim aquest diumenge. El líder, que semblava que venia a menjar-s'ho tot a Vilatenim, va sortir amb la cua entre cames. Vilatenim continua essent un fortí. Felicitats a tots !!!

Jornada 26
Vic 1 - UEFigueres 3
Primera victòria de la segona volta, trencant una ratxa horrorosa.

Jornada 25
UEFigueres 1 - Balaguer 1
Poca gent ahir a les graderies de Vilatenim; només quatre valents vam passar fred per anar a veure l'equip. És veritat que el joc d'uns i d'altres tampoc va escalfar a ningú. Alguns pensaven que la visita del cuer donava a la Unió molts números per trencar la ratxa negativa d'aquesta segona volta (quatre punts de 18). Doncs no. Com ve essent habitual aquesta temporada, jugar contra el cuer és sinònim de perdre 2 o 3 punts per partit; i. si no, podeu repassar el casos del Júpiter, Palamós o el mateix Balaguer aquesta temporada.
Vilatenim continua essent un fortí, sí, és veritat, però tinc la sensació que s'ha obert una gran via d'aigua. No ens enfonsem, no, però la temporada ha anat de més a menys de manera clara. La competició a Tercera és difícil, no ens enganyem. El nivell competitiu és un altre, tot i que molts enyoren el joc i els resultats que recollíem quan jugàvem amb el Porqueres B ;-) . Però tampoc ho canviem.
Personalment, em faria molta il·lusió poder entrar a la promoció i veure altres equips, però la lluita és aferrissada i, en principi, el nostre equip no es va confeccionar per quedar entre els quatre primers, sinó per consolidar-nos a Tercera. I això és el que estem fent. I amb nota.

Jornada 24
Palamós 2 - UEFigueres 0
Tres punts de 15 ...... En aquesta segona volta, el factor Vilatenim ens està fallant. A fora tot continua igual.

Jornada 23
UEFigueres 0 - Castelldefels 0
Tres punts de 12 en aquesta segona volta. Aiiiix !!!! I el míster que diu que se'n va a final de temporada. Aiiiiiix !!!

Jornada 22
Manlleu 2 - UEFigueres 0
Molta mala sort en el partit on ambdós equips es jugaven la quarta posició del grup. Tres lesionats per nosaltres i tres punts per ells.

Jornada 21
UEFigueres 2 - Santboià 2
Minut 1. 0-1. Ja hi som. Minut 15. 2-1. Aquest equip és collonut. Minut 92. 2-2. La culpa és de l'àrbitre.
El partit ha tingut moooolt de mèrit per la Unió: durant la setmana que rep a un dels aspirants per la promoció d'ascens (recordem que el Santboià jugava a 2ªB durant la temporada 2010 - 2011), li fitxen al pitxitxi, té 8 baixes i a la banqueta només hi ha un jugador del primer equip; la resta, juvenils. Tot i aquest panorama, l'equip se sobreposa a un gol massa matiner, remunta el marcador i aguanta fins el minut 92, quan li fan un gol ple de desesperació, sobretot tenint amb compte el penal claríssim no assenyalat al nostre favor i els múltiples càstigs dels fores de joc. La veritat és que cal felicitar l'equip pel partit ofert. #Vilatenimésunfortí

Jornada 20
Vilafranca 1 - UEFigueres 1
Comença la segona volta i s'aconsegueix allò que tant costava a la primera: puntuar a domicili. Un puntet cap a l'Empordà després de dos gols en els primers cinc minuts. Ara, a esperar la frenètica pròxima jornada amb emparellaments tan espectaculars com el del Figueres (6è) amb el Santboià (7è); el Cornellà (2n) - Manlleu (5è) o el Rubí (4rt) - Olot (1er). Apassionant !!!

Jornada 19
UEFigueres 3 - Terrassa 2
Un partit ben estrany, el de diumenge. Va començar amb l'equip local dominant la pilota. Però els egarencs es van treure la son de les orelles i van començar a dominar el partit, amb més possessió de pilota. Fou en aquest tram de partit de domini visitant quan el Figueres es va posar per davant en  el marcador: 2-0 en dos minuts. La segona part va començar com la primera i, aquest cop, el Figueres va aprofitar-ho i va marcar el tercer. Però, ai las, quan més dominàvem la pilota i més possessió teníem, el Terrassa, que no s'havia apropat amb perill a la porteria local fins aleshores, va i marca dos golets, l'últim al minut 80. Au, deu minuts de patiment que no ens esperàvem. Al final, però, tres puntets més. #Vilatenimésunfortí

Jornada 18
Cornellà 1 - UEFigueres 0

Jornada 17
UEFigueres 2 - Gavà 1

Jornada 16
Muntañesa 0 - UEFigueres 3
Després de tres mesos, una victòria fora de casa. Visca !! Felicitats !!! Ja ens hem tret un pes de sobre. El factor psicològic ha mort !!! Aquesta victòria ens puja a la cinquena posició de la classificació, a quatre punts del quart classificat, el Manlleu. Ja hi som, ja hi tornem a ser. Que tremolin !!!

Jornada 15
UEFigueres 0 - Gramenet 0
Partit molt avorit. El més avorrit que s'ha vist a Vilatenim en uns quants anys. Al final, han volat dos punts de Vilatenim.... i encara gràcies. Fins ara, hem perdut 6 partits fora de casa i no passava res per què a Vilatenim ho havíem guanyat tot, tret de l'empat contra el Manlleu. Ara, si comencem a perdre punts també a casa, es convertirà en obligat fer alguna cosa a Nou Barris la setmana que ve amb el partit contra la Montañesa. Avui, la son ha marcat els 90 minuts.... la son, l'avorriment..... sort que la tramuntana ha deixat de bufar aquest migdia !!!

Jornada 14
Júpiter 2 - UEFigueres 1
Què coi s'ha de fer per guanyar fora de Vilatenim ???

Jornada 13
UEFigueres 3 - Rubí 1
El millor partit que s'ha vist a Vilatenim aquesta temporada, sense cap mena de dubte.

Jornada 12
Vilassar 2 - UEFigueres 0

Jornada 11
UEFigueres 2 - Rapitenca 1
Partit  trepidant que la Unió perdia al minut 89 davant d'un equip que s'ha posat injustament per davant al marcador i al que ja li anava bé l'empat a 0, si hem de jutjar les seves pèrdues de temps des del minut 1. Per joc i ocasions, la Unió no es mereixia l'empat i, menys encara, la derrota. És per això que crec que la victòria, tot i agònica, és justa..... i necessària, sobretot si tenim en compte la derrota de l'última jornada. Felicitats pel cor, les ganes, l'empenta i els coll

Jornada 10
Europa 1 - UEFigueres 0

Jornada 9
UEFigueres 2 - Pobla de Mafumet 0
Pobra primera part. Gran segona part. La Unió ha guanyat a un dels equips capdavanters de la Tercera Divisió, un rival difícil que no ens ha deixat jugar amb comoditat. Tres punts importantíssims, sobretot tenint en compte els dos pròxims partits que haurà d'afrontar l'equip

Jornada 8
Olot 3 - UEFigueres 0

Jornada 7
UEFigueres 1 - Vic 0
Gran victòria dels empordanesos en un partit que no sabria definir. La primera part, força bona, sobretot per part de l'equip local, que es va avançar al marcador gràcies a un penal d'aquells que la gent en qualifica de "televisius": sortida de corner, jo t'agafo, tu m'agafes, ballem una mica, l'àrbitre ens veu, vol ser protagonista i pita penal. 1-0. Potser per compensar, ens va expulsar a un jugador passada la mitja hora de joc. Per tant, vam haver de jugar amb 10 prop d'una hora.
A la segona part tots esperàvem que el Vic, amb un jugador més i amb el marcador en contra, s'aboqués a l'atac i no ens deixés ni respirar. Però res. El Figueres va dominar també la segona part, amb un parell d'ensurts a cada porteria. Al final, com és natural, patint, però marxant contents a casa.