Pàgines

17.7.08

PRETEMPORADA 2008/2009

INICI: 25 de juliol

AMISTOSOS
2 d'agost: Atlètic Bisbalenc 2 - UEFigueres 2
10 d'agost: Memorial Lluís Plaja. 3x1 a Banyoles
UEFigueres 0 - Olot 1
Banyoles 0 - UEFigueres 0
Banyoles 1 - Olot 1
Campió: UE Olot
16 d'agost: Les Planes 0 - UEFigueres 0
20 d'agost: Perpinyà Football Club 1 - UEFigueres 2
30 i 31 d'agost: Quadrangular amb el Maià (Tercera Regional, Grup 27), el Besalú (Segona Regional, Grup 17) i el Banyoles B (Segona Regional)
Semifinal: Maià de Montcal 1 - UEFigueres 2
Final: Banyoles B 0 - UEFigueres 3
Campió: UEFigueres
6 de setembre: UEFigueres 4 - CE Sabadell B 2



15.7.08

QUATRE COMENTARIS ALS COMENTARIS

Després d'uns dies sense connectar-me per motius que no venen al cas, he quedat atònit quan he llegit uns comentaris, en aquest mateix bloc, sobre les decisions preses en l'última assemblea. Només diré quatre coses, i no penso respondre a cap altre comentari en contra dels acords de la majoria dels socis:
1- Aquest és un bloc en el qual s'expressen opinions totalment personals, sense cap intromissió de cap mena, amb un objectiu cabdal: ajudar al nostre club ara més que mai, per sobre de tot.
2- L'assemblea és l'òrgan sobirà del club. Les decisions d'aquest òrgan les decideixen els socis per majoria. Un soci que debò estimi la Unió no posarà mai en dubte allò que ha escollit la majoria dels seus consocis.
3- Entenc que si la majoria de socis decideix qualsevol aspecte de la vida esportiva, social o econòmica del club en assemblea, immediatament després de la votació, TOTS els socis han d'anar a mort defensant allò que la majoria ha votat.
i 4- Si algun soci o grup de socis creu que la Junta Directiva actual no porta el club com l'hauria de portar, recordo que fa molt poc temps hi va haver un periode electoral on s'hi podien encabir totes les posicions i tots els debats. Si en aquest període electoral no es va presentar cap altra alternativa, crec que el silenci va atorgar a la actual directiva a presentar un projecte que es va votar per majoria a l'última assemblea i que s'ha de respectar per part de TOTS els socis, en virtut d'allò que he explicat al punt 3.
Només anirem endavant si som objectius, si no busquem tres peus al gat i, sobretot, sobretot, si anem TOTS JUNTS.
Espero que tots aquells que volen distorsionar ara ajudin
Visca la Unió !!!!