Pàgines

15.7.08

QUATRE COMENTARIS ALS COMENTARIS

Després d'uns dies sense connectar-me per motius que no venen al cas, he quedat atònit quan he llegit uns comentaris, en aquest mateix bloc, sobre les decisions preses en l'última assemblea. Només diré quatre coses, i no penso respondre a cap altre comentari en contra dels acords de la majoria dels socis:
1- Aquest és un bloc en el qual s'expressen opinions totalment personals, sense cap intromissió de cap mena, amb un objectiu cabdal: ajudar al nostre club ara més que mai, per sobre de tot.
2- L'assemblea és l'òrgan sobirà del club. Les decisions d'aquest òrgan les decideixen els socis per majoria. Un soci que debò estimi la Unió no posarà mai en dubte allò que ha escollit la majoria dels seus consocis.
3- Entenc que si la majoria de socis decideix qualsevol aspecte de la vida esportiva, social o econòmica del club en assemblea, immediatament després de la votació, TOTS els socis han d'anar a mort defensant allò que la majoria ha votat.
i 4- Si algun soci o grup de socis creu que la Junta Directiva actual no porta el club com l'hauria de portar, recordo que fa molt poc temps hi va haver un periode electoral on s'hi podien encabir totes les posicions i tots els debats. Si en aquest període electoral no es va presentar cap altra alternativa, crec que el silenci va atorgar a la actual directiva a presentar un projecte que es va votar per majoria a l'última assemblea i que s'ha de respectar per part de TOTS els socis, en virtut d'allò que he explicat al punt 3.
Només anirem endavant si som objectius, si no busquem tres peus al gat i, sobretot, sobretot, si anem TOTS JUNTS.
Espero que tots aquells que volen distorsionar ara ajudin
Visca la Unió !!!!

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Algu sabia que l'Abraham ha fitxat pel Miapuesta Vilajuïga???

Anónimo dijo...

no, ho he vist avui a la web del miapuesta vilajuiga que m'han passat l'enllaç. No sé perquè té web oficial la Unió si no hi posen ni els fitxatges ni les ventes ni re de re. Com sempre informació 0.

Anónimo dijo...

Au, anònim, que si busques bé segur que en trobes d'informació:

"Inici entrenaments Unió Esportiva Figueres.

El proper divendres 25 de Juliol a les 20:30 s’han convocat a tots els jugadors per a iniciar els treballs de pretemporada de tota la plantilla.

En aquesta primera sessió nomes s’entregarà material als jugadors, es faran presentacions a la premsa i es farà un petit entrenament.

En quan als jugadors que disposarà el cos tècnic Marcel.li Coto i Ramon Pujadas son els porters Cipri i Xavi Gallego (FEF); defenses Jep, Pol, Didac, Adan Fontes, David Luque (FEF) i Eduard Bolasell (AE Roses); al mig camp Marin, Marc Gasull, Albert Ramos, Dani Falguera, Roger i Miguel Diaz (AE Roses); davanters Jordi Masquef, Jordi Torrent, Abraham, Jose Cano (Empuriabrava), Ruben (Agullana).

En quan a les baixes pendents tot i que tenim noticies que el nostre Jugador Abraham vol jugar amb un altra equip la temporada vinent ara per ara encara te fitxa amb la Unió fins el Juny del 2009. També el cos tècnic esta avaluant altres jugadors que faran la pretemporada amb la Unió així com algunes incorporacions de jugadors dels equips base. " www.uefigueres.cat

Au, salut!