Pàgines

5.9.10

TEMPORADA 2010-2011. RESULTATS DE LA UEF A REGIONAL PREFERENT. GRUP 1

JA SOM EQUIP DE PRIMERA CATALANA





Jornada 34
UEFigueres 0 - Horta 1
Una llàstima, si tenim amb compte que el Ripollet ha perdut. Una victòria ens hagués fet guanyar el quart liderat consecutiu, però el que és cert és que l'objectiu s'ha assolit i l'any que ve tornarem a estrenar categoria. Felicitats a tots !!!!

Jornada 33
Tona 0 - UEFigueres 3
Feina feta. La mala notícia és que el Ripollet també l'ha feta i ens jugarem el primer lloc durant l'última jornada, que es jugarà íntegra el diumenge a les 12 del migdia.
L'única combinació que ens donaria el primer lloc és una victòria combinada amb una derrota del Ripollet, que juga a Canyelles, on es trobarà un equip que buscarà un ascens que encara no té assegurat.

Jornada 32
UEFigueres 0 - Avià 0
Empat a casa que serveix per assegurar el segon lloc. Falten dues jornades i estem a dos punts del líder amb el goal-average en contra. A guanyar els que falten tot esperant una derrota del Ripollet. A veure si tenim sort. Força Unió !!!

Jornada 31
Premià de Dalt 2 - UEFigueres 0
L'objectiu de quedar primers del grup, més lluny. La part positiva és que ens hem assegurat el segon lloc. Vinga, ànims !!!!

Jornada 30
UEFigueres 0 - Ripollet 1
Mitja part per cada equip i tres punts i el goal-average pel Ripollet. Una llàstima. Ara, a esperar que el Ripollet perdi algun punt per poder assaltar el primer lloc.

Jornada 29
Granollers 1 - UEFigueres 4
Més líders. El Ripollet ha perdut

Jornada 28
UEFigueres 6 - Turó de la Peira 1
Partit dur, en ocasions violent, però solventat amb molta eficàcia pel nostre equip. A la mitja part, la més dura, s'ha acabat amb un 1-0 molt pobre. Durant el descans, hi han hagut episodis violents dins del túnel de vestidors que han fet témer als espectadors la suspensió del partit, més que res per què els equips han tardat moltíssim a sortir el terreny de joc altra vegada. Deu haver estat un descans força peculiar per què, des d'aleshores, han arribat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra. al cap d'una estona més aviat llarga, s'ha représ el joc, solventat amb autoritat pels jugadors de la Unió, que han jugat com han volgut, amb espectacle i amb una sagnia de gols. Ja queda menys per celebrar l'ascens a Primera Catalana. Felicitats, campions !!!!

Jornada 27
Mollet 0 - UEFigueres 2
Grandíssim resultat el que ha aconseguit avui el nostre equip a Mollet. Tres punts importantíssims per, no només aconseguir un ascens més que encarrilat, sino per aconseguir el liderat del grup (hem aconseguit igualar el goal average amb el Mollet). Crec que podríem assegurar l'ascens abans que acabi el mes d'abril. Felicitats a tots !!!!

Jornada 26
UEFigueres 3 - Banyoles 1

Jornada 25
Farners 2 - UEFigueres 1
No passa res. Hem perdut el primer partit des de que la jornada 13 vam perdre a casa del Ripollet. Total confiança en aquest equip que cada cop més s'apropa a 1a Catalana. Tenim el 7è lloc a 15 punts, és a dir, a 5 partits, quan només en falten 9 per acabar la temporada.

Jornada 24
UEFigueres 3 - Gironella 0
Mal temps.... la pluja va fer deslluir un partit on la pilota quedava ben frenada als laterals del camp. I, ja se sap, pilota enlaire, jugant amb el cap, poques triangulacions, contracop per velocitat impossible,.... Però el nostre equip va aguantar fort el temporal. La diferència tècnica i física es va veure igualada per les condicions metereològiques i, abans de començar, el públic parlava de marcadors baixos (1-0, 0-1 o 0-0). I així va ser durant la primera part, fins que l'àrbitre va senyalar un correcte penal que va significar l'1-0. Tothom content amb el resultat, vist el que vèiem en el terreny de joc. Però el millor havia de venir a la segona part: un gran gol de Luque des de mig camp (sembla un costum, últimament, això) al quart d'hora de la represa va decidir el partit, que va culminar amb un tercer gol que va suposar una targeta groga a Sile per posar-se una barretina a l'hora de celebrar el gol. Aquesta norma que castiga/sanciona de la mateixa manera aquest fet que una entrada dura al mig del camp em treu de polleguera. Tres punts més, liderat sòlid i, cal dir-ho, gran entrada a la tribuna de Vilatenim en un dia que hom potser s'estimava més quedar-se a casa calentó. Gràcies i felicitats !!!!!

Jornada 23
Cassà 1 - UEFigueres 3
LÍDEEEEERS !!!! I després de remuntar un gol del Cassà a la primera part.

Jornada 22
UEFigueres 5 - Canyelles 1
El millor partit de la temporada a Vilatenim s'ha viscut avui. Increïble, fantàstic i moooolt il·lusionant. Ens hem avançat ràpid a la primera part amb dos gols (el segon de penal) i, sobretot, amb un joc molt superior respecte els partits anteriors. Només una badada quan faltaven segons pel final de la primera part ens ha donat un ensurt als aficionats locals, que vèiem com el seu equip guanyava i, a més, amb superioritat numèrica. A la segona part hem sortit un xic adormits, però, al cap d'un quart d'hora, han marcat seguidament el tercer, el quart i un magnífic cinquè gol d'en Cruz des de ben bé mig camp, aprofitant que el porter estava avançat. Un partit increible pel bon joc i les múltiples ocasions de gol, només tacat per la batussa verbal entre un jugador visitant i uns seguidors locals amb incontinència oral. Una llàstima: com a soci unionista trobo que hem de ser més educats. Ah! I a 12 punts del setè. A part, també vull destacar el gran ambient avui a Vilatenim, amb una tribuna que feia goig de veure

Jornada 21
Manresa 0 -UEFigueres 4
Grandiosa victòria a domicili davant d'un rival de la part alta de la classificació. A 3 punts del primer i, el setè, ja a deu punts !!!!!

Jornada 20
UEFigueres 3 - Mataró 0 (per retirada de l'equip maresmenc)

Jornada 19
Palafrugell 0 - UEFigueres 1
Gran, grandíssima victòria de Unió al Baix Empordà, que ens situa segons a la classificació. Si algú ha vist el partit i me'n vol deixar cinc cèntims, ja ho sap. Gràcies

Jornada 18
UEFigueres 1 - Palau Solità 0
Feia algunes setmanes que no podia anar a veure un partit de la Unió a Vilatenim. Per les mateixes raons, he deixat un xic abandonat això del bloc. Avui hi he anat i el que vist no m'ha agradat: poc públic i poc joc, però molt patiment i molta fred. He vist una primera part avorrida, sense emoció, descontrol per part d'ambdós equips i gens de nervi. Fins el minut 43 no s'ha produït la jugada que, en definitiva, sentenciaria el partit: un gol després d'un corner llançat moooolt tancat. En canvi, la segona part ha començat elèctrica per part de la Unió, que havia fet un parell de canvis en el descans, i els aficionats semblava que recuperàvem la il·lusió, una il·lusió que ens ha durat uns deu minuts mal comptats. Després, apatia generalitzada, tret d'un parell d'ocasions molt clares, una a cada porteria, que els davanters no han sapigut aprofitar. El millor, tres punts que ens consoliden als primers llocs de la classificació i, la setmana que ve, a Palafrugell, que avui ha perdut estrepitosament al camp de l'Horta.

Jornada 17
Horta 1 - UEFigueres 2

Jornada 16
UEFigueres 3 - Tona 1

Jornada 15
Avià 1 - UEFigueres 1
Gran resultat en un camp d'un dels equips més ben posicionats de la categoria. No els hi hem deixat sumar dos punts a casa seva. Acabem l'any quarts, ben posicionats per pujar. Ànims !!!

Jornada 14
UEFigueres 2 - Premià de Dalt 0
Un golet al minut 1 i un altre al 90. Amb això n'hi ha prou per sumar tres punts més i acostar-nos al tan desitjat ascens. Ara sembla que a casa amarrem els punts, i això és bo tenint en compte que vam perdre el primer partit a fora fa una setmana. La setmana que ve, contra un altre dels aspirants a l'ascens, aquest cop de la comarca del Berguedà.

Jornada 13
Ripollet 1 - UEFigueres 0
Perdre al camp del líder es tolerable, sobretot tenint en compte que, a fora, encara no havíem perdut... i estem a la jornada 14 !!! Aquesta derrota ens fa perdre un lloc a la classificació (ara som tercers) però no ens erosiona ni un gram d'esperança en aquest equip, tot i que no pogués igualar un resultat establert des del minut 5 de partit.

Jornada 12
UEFigueres 4 - Granollers 2
Gran victòria la d'avui a Vilatenim, davant d'un equip de la part alta de la classificació. S'han assegurat els tres punts a casa, fet importantíssim si volem aspirar als sis primers llocs que donen l'ascens. D'altra banda, el partit ha tornat a acabar 10 contra 9, un fet insondable que es va repetint i que fa fins i tot que em plantegi esbrinar quants partits de la Unió, aquesta temporada, han acabat 11 contra 11. Ara, una altra prova de foc, diumenge que ve, a casa del líder. Recordo que el Figueres no ha perdut encara fora de Vilatenim. Felicitats a tots !!!!

Jornada 11
Turó de la Peira 1 - UEFigueres 2
És un llàstima perdre el que perdem a casa. Continuem segons, però tot fa pensar que hi haurà una baralla de 8 equips per 6 llocs. El pròxim dissabte, a Vilatenim, cal guanyar contra un d'aquests equips: el Granollers

Jornada 10
UEFigueres 0 - Mollet 2
No sé què passa. Estic desconcertat. Avui no he anat a Vilatenim i he estat escoltant el partit per la ràdio. Si algú vol fer la crónica, li editaré. Gràcies.

Jornada 9
Banyoles 1 - UEFigueres 3
Per fi, un gran partit i un gran resultat. No hi ha qui ens guanyi, fora de Vilatenim, i ja estem a dos punts del primer lloc. Això rutlla !!!!

Jornada 8
UEFigueres 4 - Farners 1
En el partit més dolent (o menys bo) dels nostres des que va començar la temporada, va i es guanya a un equip que venia darrere nostre, a un punt, i que s'intuïa com un dels més difícils que tindria la Unió aquesta temporada. Bé, aquests tres punts amb mal joc compensen una mica aquells partits anteriors que mereixíem guanyar i que no vam arribar a aconseguir els tres punts. Per cert, no hi ha partit que no s'acabi 11 contra 11; avui, el Figueres ha acabat amb 10 i el Farners, amb 9.

Jornada 7
Gironella 3 - UEFigueres 3
0-3 guanyàvem al minut 40 de partit.... i ens hem deixat empatar davant d'un equip que no ha fet massa res en el terreny de joc. Tinc la sensació que estem deixant massa punts pel cami: els dos a Canyelles, els dos d'avui, els tres casa amb el Manresa..... però també tinc la sensació que no ens ho mereixem i que aquesta temporada tot anirà cap a millor. Cal tenir clar que el que falla són únicament els resultats. Malauradament, això és el més important ja que sense resultats, res de res. La part positiva, el punt a fora de casa; la negativa, el resultat. Curiosament, i gràcies als resultats dels altres partits, hem pujat fins a la quarta posició de la classificació. No ens n'adonarem i, al final de la primera volta, ja a anirem líders. Si no tinc raó, ja me'n fareu esment quan hi arribem. Per ara, tranquil·litat i confiança, sobretot això. Apa siau !!!!

Jornada 6
UEFigueres 3 - Cassà 0
Ja en veurem, ja, de partits com aquest. M'ha recordat molt el dia del Manresa. L'única diferència és que avui hem trobat el gol. En aquests primers partits ens costa molt de trobar-lo i, quan no l'aconseguim, patim molt i, fins i tot, perdem (Manresa) o empatem (Canyelles) quan no ho mereixem. En el d'avui ha passat més o menys el mateix i tota la primera part ha tocat patir (0-0). Però a la segona part, a la primera oportunitat ..... nyaca .... a dins, fet que ens ha donat la serenor necessària i treure'ns de sobre aquella angoixa que ja hem intuït quan juguem a Vilatenim i que no ens permet guanyar a l'adversari quan ho mereixem. De fet, en menys de mita hora han caigut els tres golets. A veure si després d'aquesta victòria no ens costa tant fer el primer gol, però, ja se sap, el futbol, a vegades, massa vegades, no és just amb aquell que proposa.

Jornada 5
Canyelles 2 - UEFigueres 2
Altra vegada massa càstig per un Figueres que ha acabat jugant amb 10 l'última mitja hora. Tot i així, la Unió s'ha avançat dues vegades al marcador i estava guanyant 1-2al minut 80. Però sembla que aquest any el bon joc del nostre equip no té el premi que es mereix. Però hem de fer una lectura positiva i hem tret un punt fora de casa, fet important en aquesta categoria. Ànims a tots, que segur que les coses ens aniram molt millor del que alguns es pensen suara !!!!!

Jornada 4
UEFigueres 0 - Manresa 1
Primera derrota. Avui és el dia que he sortit més empipat de Vilatenim, i no pas pel joc de l'equip, que continuo pensant que ens farà gaudir tardes de bon futbol, com en algunes fases del partit d'avui. El cert és que ens hem trobat amb un equip, el Manresa, que ha vingut a tancar-se, a deixar jugar, però signant des del minut 1 l'empat a 0. Per la seva banda, el Figueres ho ha intentat tot, a vegades amb encert, a vegades amb menys, però el cert és que MAI ho ha deixat d'intentar. Teníem el partit ben encarat, amb el Manresa tancat, esperant el seu contraatac per fer mal, cosa que no ha passat en cap moment. Però, ai las, faltava un quart d'hora der acabar el partit quan una cessió al nostre porter ha significat el gol de la derrota, gràcies a una errada i-n-a-d-m-i-s-s-i-b-l-e del porter titular, esperant massa l'arribada del davanter visitant. Un rebot, 0-1 i premi per aquell equip que no havia proposat res sobre el terreny de joc, que no sortia del seu camp. Em direu que en trobarem més d'aquests equips i jo us respondré que teniu raó, però una errada tan clamorosa com la que hem vist avui espero no tornar-la a veure mai més.

Jornada 3
Mataró 1 - UEFigueres 2
Èpic.... això d'acabar amb 9 i que l'àrbitre allargui el partit prop de 10 minuts no va bé pel cos. A més, s'ha hagut de remontar un resultat advers des del minut 18 de la primera part. Però al cap de 10 minuts s'ha empatat jugant amb 10. Aquest any l'equip sap a què juga i ha sabut aguantar les escomeses dels maresmencs per atacar-los quan fa més mal: a 10 minuts del final s'establia el 1-2 final obra de Cruz, molt hàbil transformant un penal. El que ha sobtat més és quan l'àrbitre ha allargat el partit d'una manera exagerada i s'ha arribat prop del minut 100 de partit, amb la Unió defensant el resultat de manera heroica, amb 9 jugadors sobre el camp. Felicitats pels tres punts i ja anem quarts!!!! La setmana que ve us vull veure a tots a Vilatenim contra el Manresa, un altre dels equips que estan a dalt en aquest inici de temporada... no falteu !!!

Jornada 2
UEFigueres 1 - Palafrugell 0
Uffff !!!! Quin patir. Una primera part horrorosa de la Unió, que ha permès al Palafrugell acostar-se amb cert perill a la porteria d'Ureña, llançament al pal inclós. El millor ha estat acabar la mitja part amb 0-0 al marcador per què semblava que a l'equip unionista li faltava ritme; una falta de ritme comprensible, amb equip, entrenador i categoria nova. És per això que la gent que estava al camp ha valorat molt positivament aquesta victòria, crec jo importantíssima per l'esdevenidor, l'equip , sobretot, l'afició. La segona part ha millorat la cosa: més combinacions, més sensació de perill i més ocasions. Això sí, el gol, de penal, després que un àrbitre horrorós el fes repetir. Menció especial a la gran quantitat de públic que ha vingut avui a Vilatenim. Espero que la gent s'animi amb aquest equip i vingui massivament a l'estadi.

Jornada 1
Palau Solità i Plegamans 0 - UEFigueres 0
Primera jornada a Preferent i ens enduem un puntet del Vallès Occidental. No està malament per començar la temporada, i més tenint en compte que el web oficial del club ens diu que a l'equip només li ha faltat marcar per mostrar la seva superioritat sobre el camp al marcador.










No hay comentarios: