TEMPORADA 2013/2014. RESULTATS DE LA UNIÓ ESPORTIVA FIGUERES. TERCERA DIVISIÓ. GRUP V

Aquest bloc tanca
Gràcies per tot

Jornada 19
Vilafranca 3 - UEFigueres 1
Acaba la primera volta de la temporada amb una derrota al Penedès. Aquest cop, el fet de marcar primer, no ens ha donat la sort i l'empenta que esperàvem. Esperem que la segona volta que comença la setmana que ve a Palamós sigui molt més profitosa. Aquesta primera volta s'acaba a sis punts de les posicions de descens i a 11 de la promoció. Tant podem caure en el primer com aspirar plenament a la segona. Esperarem els pròxims partits. Ànims, que això ho tirem endavant !!!!!

Jornada 18
Gramanet 1 - UEFigueres 1

Jornada 17
Santfeliuenc 1 - UEFigueres 1

Jornada 16
UEFigueres 3 - Vilassar 0
Seriós partit del Figueres, que aconsegueix una victòria molt necessària per passar d'una manera tranquil·la aquest mes de desembre, en el qual només es disputaran dos partits més (Santfeliuenc i Gramenet), abans d'acabar la primera volta a Vilafranca la primera setmana de gener.
El partit va començar ben boig, amb dos gols en els primers nou minuts i un penal fallat pels visitants quan encara no havia passat ni un quart d'hora de joc. A partir d'aquí, control, seriositat i poca cosa més. Tan uns com altres podien haver anotat algun altre gol, però aquells que ens agrada quedar-nos fins el final del partit vam tenir premi: golàs de Pol Compte que podeu veure en AQUEST ENLLAÇ. Si no l'heu vist val molt la pena

Jornada 15
Rubí 2 - UEFigueres 0
Una altra derrota que ens apropa relativament als llocs perillosos del descens.

Jornada 14
UEFigueres 1 - Ascó 2
La millor primera part d'un equip visitant a Vilatenim aquesta temporada, tot i que la segona part ha sigut un xic miserable. La veritat és que no hem jugat bé, tot i que hem tingut les nostres opcions de fer-nos amb el partit. Ja hem començat malament quan al minut dos ja perdíem 0-1. Tot el partit a remolc és massa llast aquesta temporada i, a més, si tens en compte que a davant hi havia un equip molt ben posicionat. El 0-2 ha arribat a les acaballes de la primera part i tot semblava sentenciat, però la Unió ha tingut temps de muntar un contracop i retallar les diferències.
La segona part, molt avorrida, tant pel que fa a les poques idees d'uns com pel joc miserable dels altres, tot i que els primers deu minuts s'ha vist a la Unió que tothom vol, pressionant, recuperant i trenant bon joc. Els de l'Ascó s'han trobat amb un equip ben diferent del que havia trobat a la primera part i s'han dedicat a matar el joc, amb faltes, nombroses pèrdues de temps i fingint lesions..... allò típic que fa tothom per guanyar/perdre temps.
El fortí de Vilatenim cada cop és més feble, però jo tinc confiança en que a final de temporada estarem lluitant pels llocs de dalt, ja ho veureu.

Jornada 13
Montañesa 3 - UEFigueres 3
Gran empat i remuntada al camp de líder. Amb aquesta predisposició i empenta, els seguidors de la Unió no ens podem pas queixar de res. Ànims i endavant !!!

Jornada 12
Pobla Mafumet 1 - UEFigueres 1
Un altre empat...i van !!! Molt valuós pel lloc i pel fet de recuperar a fora el terreny que es perd a casa.

Jornada 11
UEFigueres 2 - Manlleu 2

Jornada 10
Cerdanyola 0 - UEFigueres 0
Un altre partit per anar sumant, tot i les baixes.

Jornada 9
UEFigueres 0 - Europa 0
Gran empat, amb gust a victòria, si tenim en compte les nombroses baixes de l'equip local, entre lesions i sancions. La primera part ha estat de domini local i només la mala sort no ens ha permès marcar, tot i que l'Europa també s'ha acostat alguna vegada amb cert perill. A la segona part, però, el Figueres ha notat el cansament dels seus jugadors no habituals, sumat a la despesa física del dimecres en la Copa Catalunya contra el Palamós. En conseqüència, els últims vint minuts han estat els més angoixosos, ja que l'Europa apretava. Sortosament, el marcador no s'ha mogut i s'ha aconseguit sumar un punt difícil. Enhorabona !!!

Jornada 8
Castelldefels 0 - UEFigueres 1
Una altra victòria a domicili. Una pena que aquest any fallem tant a Vilatenim. El món al revés, si ho comparem amb la temporada passada

Jornada 7
UEFigueres 3 - Gavà 3
Partit ben esbojarrat on al minut 4 ja s'havien marcat tres gols (1-2). La Unió va aconseguir empatar abans del descans. La segona part, els visitants foren víctimes d'un cansament físic més que considerable, mentre que el Figueres assetjava la porteria del Gavà. Finalment, la llauna es va obrir al minut 89. Tot semblava correcte i el Figueres aconseguiria un triomf a casa, suat i difícil, sobretot aquest curs. Però al minut 92 un gerro d'aigua freda sobre els espectadors de Vilatenim: el gol de l'empat va fer embogir l'afició local. Una llàstima.

Jornada 6
Santboià 1 - UEFigueres 2
Aquest any ens passa el mateix que l'any passat, però al revès: tot  alló que perdem a casa, ho recuperem a fora. El dia que Vilatenim torni a ser un fortí (diumenge que ve), no ens podrà parar ningú

Jornada 5
UEFigueres 1 - Cornellà 3
Segona derrota a Vilatenim aquesta temporada, davant d'un rival construït i reforçat per pujar de categoria aquest curs. El fortí ja no és el que era, però seguir que la setmana que ve a Sant Boi tornarem a vèncer

Jornada 4
Masnou 0 - UEFigueres 2
Segona victòria seguida. El bon joc acaba donant els seus fruits. I, a més, no ens marcat cap gol en aquests dos últims partits, tot i jugar l'última mitja hora amb 10 jugadors

Jornada 3
UEFigueres 1 - Terrassa 0
Primers tres punts de la temporada guanyats en el temps de descompte. Ara ja serà un no parar.

Jornada 2
Rapitenca 2 - UEFigueres 1
Mal inici de temporada. Dos partits, dos derrotes amb el mateix guió: ens avancem al marcador però ens remunten el partit. Vilatenim ha de tornar a ser un fortí, començant amb el partit contra el Terrassa. Ànims !!!

Jornada 1
UEFigueres 1 - Palamós 3
Des del setembre del 2011 no es perdia a casa. Això és només una dada. La veritat és que el resultat ha estat injust. La Unió no s'ha merescut perdre el partit, i molt menys per aquest resultat; tampoc el Palamós ha fet mèrits suficients per guanyar tan àmpliament.
Deia que el resultat era injust. Injust pel joc. De fet, el Figueres ha jugat bé, molt bé en algunes fases del partit, sobretot a la primera part. Crec sincerament que aquesta temporada ens divertirem a Vilatenim. S'han vist desmarcades, passades en profunditat i bones jugades que, quan madurin, portaran aquest equip a dalt de tot. Per la seva banda, l'equip contrari ha arribat un cop i mig a la porteria local durant la primera part i se n'ha anat al descans amb dos gols a favor.
Injust. Injust pel resultat. Ni un es mereixia perdre per dos gols ni l'altre (fent el que ha fet) es mereixia guanyar per dos gols. De fet, estem a la jornada 1 i ja vull jugar-me-la: penso que el Figueres, com el curs anterior, estarà lluitant pels llocs de play-off; en canvi, els del Baix Empordà patiran força aquesta temporada per mantenir la categoria. En parlarem a la jornada 38.
Finalment, vull donar força ànims a l'equip. Perdre a casa és dur, sobretot si es té en compte la dada que deia a l'inici, però crec que aquest grup és molt fort i aconseguirà allò que, malahauradament, no vam aconseguir el curs passat. Ànims i endavant, nanos !!!!