Pàgines

7.9.09

TEMPORADA 2009-2010. RESULTATS DE LA UEF A PRIMERA REGIONAL. GRUP 1




Jornada 34
Bescanó 2- UEFigueres 1
Una derrota per acabar la temporada, tot esperant la primera eliminatòria de la Copa Catalunya. Fins aviat !!!!

Jornada 33
UEFigueres 3 - Abadessenc 1
Ja em permetreu (o no) haver-me perdut l'últim partit a Vilatenim. Era la festa de Sant Baldiri !!

Jornada 32
Bisbalenc 1 - UEFigueres 2

Jornada 31
UEFigueres 3 - Boscdetosca 0
Això s'ha acabat. Hattrick d'en Jordi Cruz a la primera part i ja som equip de Preferent. Des d'aquí només cal felicitar a tots els que heu fet possible aquest tercer ascens consecutiu de la Unió, sobretot a tots aquells socis i aficionats que han donat el suport a l'equip a Vilatenim, una jornada rere una altra. Felicitats a tots !!!!

Jornada 30
Tossa 1 - UEFigueres 0
Quina llàstima .... i no em refereixo al resultat ni al desencís, ja m'enteneu. Primer match-ball desaprofitat però, és clar, jugant d'aquesta manera, encara trobo que el resultat és curt. Una pena per la cinquantena de seguidors que han acompanyat a l'equip en un diumenge de Festa Major a la nostra vila i que no han vist recompensat el seu viatge amb un ascens històric. Esperem que el proper dissabte (ATENCIÓ, eh? .... DISSABTE !!!) pugem davant d'una afició que és la que es mereix més l'ascens i ho pugui celebrar a barraques.

Jornada 29
UEFigueres 3 - Roses 2
El millor: el resultat
El pitjor: el joc de l'equip
El millor: els tres punts que ens acosten quasi definitivament a l'ascens. Estem a 12 del segon i en queden 15 per jugar. Una altra victòria nostra o una derrota del Camprodon ens converteix automàticament i matemàticament en equip de Preferent. Espero que sigui la setmana que ve a Tossa.
El pitjor: no saber jugar contra el colista del grup, que s'ha quedat amb 10 jugadors durant gairebé una hora.
El millor: l'afició que s'ha acostat a Vilatenim a esperonar el seu equip en un matí radiant de platja o d'excursions per la muntanya.
El pitjor: el comportament del segon entrenador després del tercer gol, desafiant i insultant al públic (que és sobirà, entenc jo) que havia criticat de forma vehement i legítimament una decisió tècnica minuts abans. Qualsevol que hagi estat al camp i ho hagi vist ja en deu tenir una opinió concreta. Pesonalment, tinc clar que és el que hauria de fer aquest senyor primer i la directiva després.

Jornada 28
Amer 0 - UEFigueres 2
Partit trabat de la Unió a la primera part, quan curiosament ha marcat els dos gols, i solvent a la segona, en una calorosa jornada a Amer que ens acosta una jornada més a l'ascens. Queden 6 jornades (18 punts) i tenim al segon (Camprodon) a 12 punts. Això gairebé està fet, no? Fins i tot podríem ser nou equip de Preferent el proper cap de setmana si guanyem al Roses i el Lloret no guanya al Bisbalenc. Recordo que el Camprodon descansa. Vinga va !!!!
Eeeep!! Rectifico... NO podrem ser campions la setmana que ve, ja que el Camprodon encara té un partit pendent de la jornada 24 amb el Begur.

Jornada 27
Jornada de descans

Jornada 26
Salt 2- UEFigueres 5
El Figueres n'ha sumat tres més i, en canvi, tant el Camprodon com el Lloret han perdut. Això ja està més que fet després de la major golejada a domuicili de la temporada. Felicitats !!!!

Jornada 25
UEFigueres 2 - Camprodon 1
Maco, el partit d'avui. El primer contra el segon han ofert potser el millor partit de la temporada a Vilatenim. El Figueres ha millorat, i força, la seva imatge si agafem la referència dels partits anteriors com a local. Però ens hem (o ens han) complicat la vida. El primer temps semblava que acabaria amb un 2-0 tranquil pels locals, però abans del xiulet final, els visitants ens han marcat un gol que ha condicionat tota la segona part, ja que el Camprodon ha sortit a buscar el gol de l'empat i fins l'últim segon ens ha tingut l'ai al cor, tot i que la Unió ha contingut amb eficiència les escomeses visitants.
Ara, tranquil·litat, a dotze punts del Camprodon (que ha perdut 11 dels últims 12 punts que ha jugat), i a 10 del Lloret, i situats cómodament a la primera posició d'on, crec, ja no ens treurà ningú. El Lloret i el Camprodon han de lluitar per la segona plaça que dóna accés a la promoció d'ascens i, a priori, s'han d'oblidar de nosaltres. Queden 9 partits (27 punts). L'ascens està més aprop, però jo crec que després de la victòria d'avui ja és definitiu.
D'altra banda, m'ha agradat força l'enquesta que ens feien als socis en entrar al camp sobre quin horari ens estimem més per la temporada que ve, a triar entre dissabte a la tarda i diumenge al matí. Sembla que la opció de dissabte és la que triomfa massivament. Em sembla una iniciativa molt bona, però em semblaria perfecte si la completessin el pròxim diumenge de partit, més que res per donar vot a aquells que no han pogut venir avui.

Jornada 24
Vilamalla 2 - UEFigueres 0
Ajornat pel temps. Es jugarà el diumenge 4 d'abril.
En el derbi contra el Vilamalla, la Unió ha fet un dels pitjors partits de la temporada davant d’un equip que sense fer res de l’altre món s’ha emportat el partit i ha deixat al lider amb cara de tonto. Dues errades, dos gols, i ineficaços en atac. Partit per oblidar, i aquesta temporada ja van........
Encara no sé la resta de resultats d'aquesta jornada. El Lloret descansava (cosa que ens tocarà fer a nosaltres d'aquí una setmana) i el Camprodon jugava a Begur. Veurem què ha passat..... Si seguim així, aviam si encara ens tocarà patir !!!!

Jornada 23
UEFigueres 3 - Tordera 1
No tinc ganes de repetir-me. No ens equivoquem. Minut 83: 0-1 contra 10. Després, bogeria, res més.
D'altra banda, penso que ja som virtualment campions. El Camprodon no ha aprofitat cap de les oportunitats que li hem donat aquestes últimes setmanes i avui ha empatat a Caldes. Ja estan a 9 punts quan falten 10 partits i crec que estan més pendents del tercer classificat, el Lloret, que el tenen al un punt, que no pas de nosaltres. Si d'aquí 15 dies els guanyem a Vilatenim, això s'haurà acabat. Recordeu que amb el Camprodon es jugarà el DISSABTE A LA TARDA !!!!
Per cert, és veritat que han donat de baixa a l'Abraham?? És que el web oficial no diu res però era el rumor que se sentia al camp.

Jornada 22
UEFigueres 2 - Begur 1
La gent ja en comença a estar farta. Un altre partit de pena, i en van..... Avui teníem davant nostre un equip que no guanya cap partit des de que ens van véncer 2-1 a la primera volta i que ha fet 2 punts dels últims 33 possibles. Avu han demostrat el per què. Però el més greu és que el nostre equip, líder després de 22 jornades no ha sabut ni controlar ni molt menys sentenciar. Sort en tenim que els altres són pitjors que nosaltres; sort en tenim de tenir un jugador que es diu Jairo que és l'únic que veu clara una jugada i que ha sigut l'autor de les dues passades de gol; sort en tenim que el segon classificat no aprofita les oportunitats que li donem; sort en tenim que els nostres rivals no aprofitin les greus errades que fem al mig del camp i a la defensa. Sort en tenim. És lamentable veure que no hi ha idees, ni patró de joc, les passades són horrendes, exacrables. No es donen tres passades seguides bones si no es juga mirant enrere. Avui ja s'han sentit les primeres veus a la tribuna qüestionant a l'entrenador. Jo ja fa jornades que el qüestiono, ja ho sabeu. Avui hi havia gent jugant fora de la seva posició. És cert que es pot atribuir a les nombroses baixes que hi ha a l'equip que, d'altra banda, m'agradaria saber a què es deuen, tot i que vull ser malpensat.
En conclusió, allò important és que hem guanyat, però no vull que els resultats tapin la nefasta actuació del nostre equip.

Jornada 21
Caldes 2 - UEFigueres 0
Felicitats!!! Hem aconseguit guanyar el goal-average amb el Caldes. A més, el Camprodon ha perdut estrepitosament 5-0 a L'Escala i continuen obstinats a no donar emoció a aquesta competició.

Jornada 20
UEFigueres 1 - Lloret 1
ÚLTIMA HORA: El Camprodon ha guanyat i es posa a 5 punts del líder. Recordo que aquests 5 punts són ficticis i que, si el Camprodon guanya el seu partit pendent aquesta setmana, es posarà a dos punts. Així que, potser que vigilem i deixem de fer el burro.
Un empat a casa és dolent, moooolt dolent..... però és que el joc també ho ha sigut. Només vull destacar dues coses: a) la gran assistència d'en Jairo en el gol de la Unió i la perfecta finalització d'en Jordi Cruz. Han sigut uns 10 segons sublims; i b) la fortalesa defensiva de l'equip en un dia que s'ha vist trencada la ratxa d'imbatibilitat per culpa d'un maleït autogol. Però el joc, ai, el joc. No vull aprofundir-hi gaire per no dir cap disbarat, però la primera part ha estat nefasta, amb un mig del camp (sí, ja ho sé, ja hi torno) que no ha donat cap passada en condicions, amb una tàctica primària que consistia en abusar de la passada llarga, en penjar pilotes a veure si algun davanter en caçava alguna. A la segona part, més del mateix, amb un canvi obligat al mig del camp. Només l'art d'en Jairo i d'en Jordi Cruz han sobresortit un xic per avançar-nos al marcador. Però tot continuava igual. A deu minuts del final, un autogol desafortunadíssim (de fet, tots ho són, no?) ha donat un punt als visitants que han vingut descaradament a perdre temps (tot i que els campions en això continuen sent els de Tossa) i que els hi ha donat, si hem de ser objectius, un just empat. Per cert, heu llegit aquest fórum? Gràcies J.M.
http://foro.futbolcatalunya.com/viewtopic.php?f=15&t=37590&sid=3706e558efeb291988f897b899809575


Jornada 19
L'Escala 0 - UEFigueres 2
El millor de la primera part és l'empat (i sense gols, que el Figueres no en rep cap des de la jornada 8 amb el Camprodon !!!!). L'Escala ha apretat de valent, guanyant sistemàticament la pilota al mig del camp figuerenc (que continua jugant amb menys efectius que el rival -deu ser una tàctica novedosa que ningú entén-) i posant en perill la porteria de la Unió, però a vegades el fora de joc i l'actuació de la defensa, i a vegades el porter i la mala punteria dels costaners, ha fet que el marcador no és mogui. El Figueres, per la seva banda, està patint i no s'ha acostat a la porteria rival. A la segona part s'haurà d'apretar per no veure reduïda la distància amb el Camprodon, que ahir va guanyar a Bescanó. En definitiva, mala primera part de la Unió davant de L'Escala que mereixia anar-se'n al vestidor amb avantatge al marcador.
La segona part ha sigut una antítesi de la primera. Tot allò que ha fet L'Escala a la primera ho ha aprofitat el Figueres a la segona. Ha costat moooooolt, avui, però un gol tot començar i un altre a punt d'acabar han donat els tres punts a la Unió, que manté les distàncies amb el Camprodon i posa la directa cap a Preferent. En definitva, una part per cada equip, però només un l'ha sabut aprofitar. Felicitats!!!

Jornada 18
UEFigueres 1 - Ripoll 0
Per fi, una gran primera part a Vilatenim!!! Joc ràpid, combinacions vàries, gol als quatre minuts, ritme força més ràpid que en els anteriors partits (tot i la manca d'efectius crónica al mig del camp). La veritat és que la gent es fregava els ulls ahora que gaudia del joc de l'equip i, fins i tot, algun esperava que avui caigués una golejada. Era força paradoxal veure com aquests grans 45 minuts es desenvolupaven amb el nostre entrenador a la tribuna, on complia el partit de sanció imposat fa una setmana. Però ha sigut un miratge. Llàstima. Un raig de sol en una terra aclaparada per la boira. La segona part ens ha despertat del somni. Hem tornat a veure el de sempre. No sé que coi passa, a casa. Algú ho sap? Joc lent, patades llargues a veure si algú la pesca; el joc trenat de la primera part s'ha embolicat molt, fins al punt que molts de nosaltres patíem pel resultat. Tot i que al final els tres punts s'han quedat a casa (que, de fet, és el que importa), ens n'hem anat de Vilatenim amb una sensació estranya, una sensació que fa setmanes que no ens treiem de sobre; una sensació que ens diu que aquest equip podria fer molt més. Personalment, crec que som superiors a qualsevol dels equips d'aquest grup de Primera Regional, i això s'ha de demostrar al camp, però no es fa. Les preguntes, com sempre, són dos: perquè sempre juguem amb només dos migcampistes? i, què passa a Vilatenim?
El Camprodon també ha guanyat i segueix a la Unió en la seva cursa cap a Preferent: no ens dormíssim pas, nois !!!!

Jornada 17
UEFigueres 2 - Bescanó 0
ÚLTIMA HORA: El Camprodon ha empatat a casa amb el Bisbalenc (1-1) i es col·loca segon a 7 punts de la Unió. Cal aclarir que són set punts ficticis, ja que li queda un partit pendent aquesta primera volta contra el Boscdetosca, que es col·loca tercer a 10 punts i també amb un partit menys, òbviament.
S'acaba la primera volta amb aquest partit, un partit calcat al de fa set dies a Sant Joan de les Abadesses, però amb més temperatura. Una primera part trista, lenta, avorrida, amb poc ritme, amb els dos equips ben assentats al terreny de joc, amb una lleugera superioritat de la Unió, però poca cosa més. Però a la segona part, el Figueres ha jugat més obert, més distès i ha pogut plasmar la seva superioritat amb dos golets que ens permeten acabar la primera volta amb 8 punts d'avantatge sobre el segon, el Camprodon, tot i que em falta saber el seu resultat d'avui i tenint en compte que li falta un partit pendent (precisament el de la setmana passada a Les Preses, que es jugarà al febrer). Per tant, CAMPIONS d'hivern, tot i que es un títol honorífic sense cap valor vinculant, sempre fa més il·lusió tenir-lo tu que un altre, no creieu? Ah! I la setmana que ve tornem a jugar a Vilatenim... penseu-hi !!!

Jornada 16
Abadessenc 0 - UEFigueres 2
Brrrrrr !!!! Quina freeeed !!!! Però l'inici de l'any Nou ha provat a la Unió, que ha aconseguit una meritòria victòria en un terreny de joc dur per la glaçada. La fred no ha frenat als jugadors que, amb un de Cruz a l'inici del segon temps i un de Jairo, al final del partit, se n'han emportat tres punts que fan encarar amb més optimisme el 2010. L'Abadessenc, tercer per la cua, ha fet un partit molt meritori davant el líder del grup i, peronalment, crec que estaran molt més be clasificats al final de la temporada.
Tot just la setmana que ve tancarem la primera volta a Vilatenim amb el Bescanó. Serem campions d'hivern? El Camprodon no ha jugat pel temps a Les Preses, per tant, té un partit menys....
PD: Perdoneu el retràs però fins avui no he vist que no se m'havia publicat el comentari (shig !!!), es deuria gelar.

Jornada 15
UEFigueres 0 - Bisbalenc 0
Derbi de capitals empordaneses. Molt fred a la tribuna de Vilatenim. Poc públic. Potser alguns s'han estimat més anar a comprar per les festes. Cadascú és lliure, evidentment, de fer el que cregui oportú. Hi ha coses molt més importants que un club de futbol, tot i que hi ha gent que no ho entén així, què hi farem. Molt públic de La Bisbal, que han vist com el seu equip s'enduia un punt i mantenia la seva porteria a zero. Podríem repetir el discurs del partit contra el Tossa, però no ho farem. No. Avui no vull ser objectiu per què, quan ho sóc, cauen de punta. Avui ho farem al revés. Avui seré fanàtic, subjectiu i ultraunionista. Avui faré l'exercici de veure la realitat des d'un altre punt de vista, des d'un altre angle. Aviam si me'n surto. Ehemmm, ehemmm....
GRAN partit el d'avui a Vilatenim, on han jugat dos equips que lluitaran a final de temporada per ser primers, sense cap mena de dubte. El local, jugant preciosament i controlant el mig del camp amb qualitat i quantitat i que ha tingut, durant tot el partit, les millors ocasions per sentenciar. El visitant tambe ha fet el seu partit, sabent que jugava en un camp MOLT difícil, on vas a parar. Han fet el seu partit, tancant-se MOLT BÉ al darrere i sortint a la contra quan la Unió els deixava. D'aquesta manera s'han acostat perillosament ens han donat més d'un ensurt. Però el nostre equip no s'ha deixat escagarrinar i, molt ben dirigits des de la banqueta i amb els canvis oportuns, han dominat durant tota la segona part, a la qual només li ha faltat el premi del gol, si no hagués sigut per la mala actuació de l'àrbitre, que ens ha escatimat almenys dos penals i mitja dotzena de fores de joc que no ho eren. Però ja se sap que el Figueres ha de lluitar cada partit amb això, sino seríem líders encara més destacats i no patiríem tenint el Camprodon (ja veus!!!) a dos punts. En definitiva, partit de tu a tu entre dos grans equips amb un resultat ben injust, ja que és innegable que el Figueres hauria d'haver-se endut els tres punts. I quina fred que feia !!!

Jornada 14
Boscdetosca 0 - UEFigueres 3
Tres gols i tres punts importantíssims després dels pèssims dos últims partits (Roses i Tossa). No vaig anar a Les Preses, per tant, no sé si l'equip va funcionar o no, però llegint el web del club es veu com el futbol va guanyar als cops i a les patades i que, ben aviat, ens vam posar a dominar també el marcador. Tant costa jugar a futbol a Vilatenim? Però, sobretot, que els arbres no ens tapin el bosc: continuo pensant el mateix que la setmana passada.

Jornada 13
UEFigueres 0 - Tossa 0
Quin fàstic de partit !!!! Amb quatre canyes, el Tossa ha vingut a fer el que sabia que li aniria millor: tancats i perdre temps. Aquests sí que han vingut a fer poca cosa per treure'n el màxim profit. El partit, infumable, la veritat, avorrit i sense gràcia. Els visitants, a la seva i els nostres, sense fer mèrits ni joc per emporta-se el partit. N'hi ha que diuen que tenim baixes (Gasull, Bola, Abraham); n'hi ha que diuen que, tot i així, som líders, però la qüestió és mantenir-lo, aquest liderat, i jugant com avui em sembla que ens durarà ben poc. Amb el migcamp tan pobre que tenim (i no ho dic per qualitat sinó per quantitat) és fàcil que els nostres adversaris vinguin a buscar l'empat descaradament: els hi ho posem fàcil. I de qui és culpa això? Jo ho tinc clar: de l'entrenador. Està bé que diem que és l'artífex de dos ascensos, però crec que ja n'hi ha prou. En partits com el d'avui, no mou la banqueta fins al minut 65 (quan recordo que es poden fer fins a 5 canvis, en aquesta categoria), no mou cap peça per donar una altra cara a l'equip, manté els dos migcampistes (o tres) que es veuen superats contínuament durant el partit, no veu com no arriben pilotes amb condicions als davanters, no s'aprofiten les bandes ( a Vilatenim això és un pecat -a domicili ja no m'hi poso-). Fa massa temps que dic que això no va bé i fa massa temps que callo el nom del culpable i el partit d'avui ha fet vessar l'última gota: Coto dimissió !!!!

Jornada 12
Roses 0 - UEFigueres 0
Au... un puntet més. I anar sumant.... però un puntet al camp d'un dels colistes no agrada gaire a ningú,... què hi farem. Una sorpresa.

Jornada 11
UEFigueres 4 - Amer 0
Sentint-t'ho molt, avui no he anat a Vilatenim, ja que teníem un partit de bàsquet a Vilaür amb el CB Calabuig.
No sé si s'ha jugat bé o malament (això ja m'ho direu els que hi heu anat) però el resultat final, contundent, fa que ens consolidem encara més al primer lloc. Recordem que l'Amer arribava a Vilatenim essent el segon equip en la classificació de Primera Regional, per tant, hem de valorar força bé el resultat obtingut pel nostre equip, amb tres gols d'en Sergi Arranz, que ja en deu portar una bona colla. Sembla que ens ha anat bé, aquesta jornada de descans.....

Jornada 10
Jornada de descans
Després d'aquesta jornada, l'Amer i el Camprodon assetgen a la Unió en els primers llocs de la classificació. Tot i així, ambdós equips encara no han descansat en aquesta primera volta. L'Amer, pròxim rival de la Unió a Vilatenim, se situa a 2 punts, desbancant al Begur, al que ha guanyat per un contundent 5-0. Ja ens podem posar les piles, i si són alcalines, millor que millor.

Jornada 9
UEFigueres 1 - Salt 0
Poc espectacle el que s'ha vist avui a Vilatenim. El Figueres mai ha trobat el seu joc sobre el camp, mal organitzat i sense les idees clares, davant d'un Salt clarament inferior qualitativament. Crec que cal un canvi radical en l'organització de l'equip; avui semblava que no sabíem a què jugàvem: pilotes llargues altra vegada, sense transició al mig del camp (altre cop inexistent), jugades d'atac inconnexes, cercant sempre la trivialitat, sense patró clar de joc, espontani, sense frescor. A més, s'ha fallat un penal i el seu rebot. Sort que només iniciant-se la segona part em obert la llauna per mitjà d'en Sergi Arranz, després d'una grandiosa passada d'en Jairo (que, no sé per què, s'enduia totes les gardeles que sortien de la banqueta).
En definitiva, joc pobre, moooolt pobre, amb el qual l'aficionat no n'està content. Caldria fer un cop de cap i actuar ràpid, tal i com s'hauria d'haver fet al mes de juny.
Per cert, gran estrena del remodelat Vilatenim que, per qui no ho ha vist, us deixo unes fotos: marcador electrònic, gespa articial, el fossat tapat, xarxes blanc-i-blaves a les porteries, xarxes protectores a ambdós gols,...... m'ha agradat, la veritat.

Jornada 8
Camprodon 1 - UEFigueres 2
Sembla que les baixes recents no s'han fet notar en l'esperit de l'equip. No sé si això és massa simptomàtic, però us ho deixo al vostre criteri. Personalment, ja m'està bé........ que l'equip guanyi. Tres punts importantíssims al camp d'un dels adversaris més ben posicionats de la categoria. Importants per recuperar la confiança dels jugadors, del grup i de l'afició (que no oblida), després d'unes tres setmanes més aviat difícils.

Jornada 7
UEFigueres 2 - Vilamalla 0
Au, ja tornem a ser líders. Esteu contents? S'ha trobat les solucions de les que parlava la setmana passada? Sobretot, que els arbres no ens impedeixin veure el bosc.

Jornada 6
Tordera 2 - UEFigueres 1
El Figueres i el Tordera s'han posat d'acord per disputar aquest partit primer a La Selva, i no a l'Alt Empordà, tal com establia el calendari inicialment.
No he vist el partit ni tampoc l'he escoltat per la ràdio, però aquesta segona derrota fora de casa fa mal, molt de mal. Si algú vol enviar la crónica del partit per il·lustrar aquesta entrada, li estaré eternament agraït.
Es buscaran solucions per què aquestes derrotes no afectin? És normal que, amb el gran equip que té el Figueres, ensopegui dos cops en 8 dies? M'agradaria que algú que hi hagi anat o que hagi sentit el partit me'n fes cinc cèntims, perque potser encara la diria massa grossa, cosa que no descarto un dia d'aquests.

Jornada 5
Begur 2 - UEFigueres 1
Hem perdut... Què hi farem? Un gol als 5 minuts ens ha fet anar a remolc massa aviat. Tot i així, el Figueres ha començat a manar el partit i fruit d'això ha aconseguit el gol de l'empat cap el minut 20. Tot seguit, domini de la Unió fins ben entrada la segona part, quan un penal força absurd ha tirat les nostres esperances de puntuar. El Begur s'ha tancat, cercant el contraatac, mentre que els nostres davanters no han tingut el dia.... Partit i liderat perdut. No passa res. Això no ha fet res més que començar i les vibracions continuen essent bones.

Jornada 4
UEFigueres 8 - Caldes de Malavella 1
Escaldats !!! (Oooo..Ooo). Gran partit de la Unió aquest matí de diumenge a El Far. Una primera part memorable, amb un gran control del nostre equip, amb un joc il·lusionant, davant d'un Caldes al que no li hem deixat fer res de res. A la mitja part, 3-0 i tot decidit. A la segona part, gaudir del joc i aprofitar les grans ocasions que hem tingut gràcies a la defensa tant avançada dels visitants. Menció especial per l'Abraham (5 golets, com si res) i per en Jairo (2 gols en 25 minuts que ha jugat). L'altre l'ha marcat en Cano, obrint la llauna fent l'1-0. Feia goig, avui, El Far. Bon ambient i l'equip ha respost donant un recital de joc. Fantàstic.

Jornada 3
Lloret 0 - UEFigueres 1
Gran partit de la Unió en un dels camps més difícils de la categoria. Tres punts que no només serveixen per sumar, sinó que han d'armar moralment a l'equip i, sobretot, a l'afició, que ha d'emplenar el camp d'El Far el proper diumenge.
La primera part ha sigut un monòleg del nostre equip, que ha aconseguit el gol al minut 22 mitjançant en Sergi Arranz, després d'una gran jugada. A la segona part, els locals han apretat cercant el gol de l'empat, però la nostra defensa ha fet que les il·lusions dels lloretencs quedessin en no-res. Felicitats per la victòria !!!!

Jornada 2

UEFigueres 4 - L'Escala 1
Partit nostàlgic, en un camp on es van recrear records de partits de fa molts anys, contra el Lalín, Avilés o Endesa Andorra, ascensos o promocions contra el Sevilla Atl o el Durango o nits de Copa contra el Valladolid, amb bastonada a l'àrbitre inclosa. Feia molts anys que no entrava en aquest recinte de la carretera de Roses i en va fer fins i tot gràcia sentir "a toros" quan una pilota es va perdre en el recinte veí, o quan passava el línier tan a prop que et venen ganes de fotre-li una colleja quan assenyala un fora de joc rigorós. Gaudim-ne durant els pròxims dos o tres partits a casa. Val la pena.
El partit va ser entretingut, sobretot a la segona part, on el Figueres es va imposar clarament, fet que és força meritori tenint en compte que només juguem amb dos migcampistes, formant un 4-2-4 gairebé inèdit, m'atreviria a dir. Les pilotes, sempre llargues, del porter o la defensa cap a la davantera; un mig del camp, doncs, inexistent, que va fer que L'Escala ens superés en aquest aspecte bona part del partit, sobretot a la primera part. Els canvis introduïts a la segona van fer recular més al rival, fet que va aconseguir que els superéssim amb tres gols, un de penal (l'últim) i els altres dos molt ben elaborats amb sengles contraatacs molt ben portats.
De debò, un gran partit de la Unió, però amb llacunes massa importants en la creació de joc i preeminència al mig del camp. No sé si hi estareu d'acord, els que hi éreu. Fins d'aquí una setmana !!!! Ah! Ja sé que encara no és massa important, però anem LÍDERS !!!

Jornada 1
Ripoll CF 1 - UEFigueres 2
Primer partit i primera victòria. Ens vam avançar ràpid al marcador, però ben entrada la segona part, un Ripoll dominador va empatar i fins i tot va disposar d'un penal que va desaprofitar amb l'1-1 al marcador. Al final, un altre golet al 88 ha fet viatjar el Figueres amb els tres primers punts de la temporada. Millor no podríem haver començat la temporada.

57 comentarios:

Anónimo dijo...

Ripoll 1 - UEF 2
Salut!

Anónimo dijo...

la web de la Unió diuen que es a les 11:30

PIBE dijo...

Ok... és veritat... corregit !!! Gràcies

Anónimo dijo...

Tan de bo juguessin tots els partits al camp d'El Far!!! Hi ha molt més caliu.

Anónimo dijo...

Ei, una coseta, el Getafe no ha trepitjat mai el camp del Far!!! ja erem a Vilatenim!! Si no m'equivoco la promoció va ser amb el Durango! i no hauríem d'oblidar el gran Sestao!!
Jordi

PIBE dijo...

Osti.... encara m'ho faràs mirar !!! Jo convençut amb el Getafe... fins i tot li vaig preguntar a en Roig per assegurar-me'n

Anónimo dijo...

No t'enganyis Albert, les sensacions bones s'esvaeixen per culpa del Sr. Coto, hi ha jugadors molt emprenyat de tenir que aguantar ser suplents o fins i tot no anar convocats. Coto no en té ni idea d'on estar jugant, no pots anar al camp del Begur, un dels partits més importants de l'any i deixes Xavi, Cano i Abraham a la banqueta. Fas sortir l'Hector a la segona part i el canvies abans d'acabar... sort que de moment no ha convocat el seu fill (que ja arribarà). Amb aquest element a la banqueta SEGUR QUE NO PUJAREM.

PIBE dijo...

Amb això hi estic d'acord, però crec que l'equip juga més bé que l'any passat, tot i que encara és aviat per dir-ho i no era massa difícil fer-ho més bé. Esperem que se sàpiga solucionar. De fet, no encara no entenc per què encara hi és, aquest entrenador

Anónimo dijo...

Gracies, però vigila que no tornin a castigar i enviar el blog al cul del mon!!!

JOrdi

PIBE dijo...

De fet, al camp del Lloret, i si no m'equivoco, també va deixar-ne a la banqueta. Em sembla que l'Abraham va sortir a la segona, si és que va anar convocat. I el Lloret serà un dels que estaran a dalt. Sort que van guanyar

Anónimo dijo...

Grans declaracions del cullons d'en Coto al acabar el partit "es el que hi ha". Molt bé nano, sincerament només tres paraules:
VÉS ALA MERDA!!!!!!

Eduard dijo...

Sóc persona que esporadicament segueixo el teu bloc (amb alguna que altre participació) i vull felicitar-te per aquesta iniciativa que vares tenir al seu dia. Malauradament veig que la implicació de la gent ha baixat respecte temporades anteriors. No sé si això és un reflex del que també es palpa al carrer, on dificilment trobes algu que et parli de la U.E Figueres. El nombre d'assistents al Estadi ha baixat molt considerablement de la mateixa manera que el nombre de socis. D'aqui quatre dies ja ens hauran col.locat la moqueta a l'Estadi després de destrossar tot el dranatge i instal.lacions que varen fer possible que la gespa fos l'enveja de tots els equips visitants (de tot l'Estat) sense sentir la més minima critica ni quëstionan la seva conveniència. Tot això no és un senyal de desencís, després de les aspectatives generades, fa dos anys, una vegada es va recuperar el club?
Seria bo que més enllà de les croniques i comentaris del partits fossim capaços que al teu bloc es pogués convertir en un forum de debat.
Visca la Unió!

Anónimo dijo...

El partit d'avui contra el Vilamalla ha estat depriment!!!!! Una cotada darrera l'altra, novament deixa a la banqueta jugadors importants, a més s'enriu d'en Cano, fent-lo escalfar 45 minuts i no deixar-lo jugar, en Panareda surt al minut 20 i al 70 el torna a canviar, l'equip ha jugat fatal, sort que el Vilamalla son dolents, per desgracia tornem anar liders (el Ripoll li falta un partit) i la directiva que no hi entén encara deuen està contents.

Respecta al tema de la gespa, aquesta setmana sortirà un article meu a Hora Nova, en el que no critico ni defenso el canvi, si no que s'hagi fet única i exclusivament pq a l'equip de govern municipal li passa pels ous.

Jordi

PIBE dijo...

Hola, Eduard.. Primer de tot, gràcies per seguir el bloc.... Només tres cosetes: la implicació de la ciutat de Figueres en el futbol, sempre ha sigut mínima i jo, d'això, o no hi vull trobar cap més solució que la inherent implicació de l'habitant figuerenc; segona, el tema gespa: en un principi, jo hi estava força en desacord, ja ho saps, però a la llarga veig que era necessari aquest canvi, ens agradi o no; i tercer, m'apunto la idea del fórum de debat però descoeixo la manmera de fer-lo més visible a la gent que visita el bloc. Sé que els comentaris es poden fer visibles si un vol, però seria força carregós, i si faig una entrada a cada partit, els comentaris s'esvaïarn. Si em dones idees per "fabrcar" un forum ben fet, t'ho agrairia.

Anónimo dijo...

És veritat que la societat figuerenca és poc dinàmica i li costa implicar-se amb la ciutat i en aquest cas amb el el futbol, però també és veritat que si ha hagut alguna entitat amb poder de convocatòria i de portar la marca de Figueres no és cap altre que la Unió Esportiva Figueres!
Els esdeveniments dels darrers anys ens han sobrevingut a no trobar una "solució definitiva" al tema la Unió.
Hores d'ara som molts els figuerencs que es pregunten què hi fem jugant i patint per guanyar amb un, amb tot els respectes, Vilamalla, podent haver cobert una vacant perfectament assumible a Primera Catalana o renunciant a la plaça històrica que en el seu dia ens va ofer el malhaurat Sr Flix??

Xavi

Anónimo dijo...

Doncs amb nassos, si parlem tant, a preparar una candidatura per intentar substituir l'actual junta d'aquí dos anys quan acabin el mandat, molt parlar però a aquesta possibilitat segur que tothom si gira d'esquena!!!!!!

PIBE dijo...

Precisament, crec que la directiva està fent una bona feina. Es poden discutir decisions com el tema gespa, el tema de la renúncia a una plaça "millor" (?),.... Què ens hagués garantit una plaça a una millor categoria? Els mateixos èxits? Segurament NO. Potser haguéssim baixat de categoria, fins i tot, no ens enganyem. I llavors sí que sentiríem "crítiques". Crec que totes les decisions que ha pres l'actual junta són discutibles (i quines no ho són?), però coherents. Personalment, penso que l'únic tema que xerrica una mica força és el tema de l'entrenador i les seves tàctiques.

Anónimo dijo...

La veritat és que tothom esta una mica cansat d'en Coto. Una mica farts...(fins i tot ser de bona font que al propi vestuari!)però ja se saps que els amiguismes son els amiguismes!

Anónimo dijo...

la directiva no llegeix aques blog ni comentaris??? algú els hi podria enviar, aveure si sabent realment que en Coto es una persona odiada per alguns dels seus futbolistes i amb raó. O en foten fora 1 o molts marxaran, mes aviat dels que ens pensem, us ho asseguro...

PIBE dijo...

Últimament els comentaris han crecut en aquesta secció.... alguna cosa passa. Per cert, no teniu compte la google, ja que m'empipa una mica haver de respondre a "Anónimos". No pas per res, però m'agradaria saber amb qui estem parlant. Gràcies
Reitero la petició sobre si hi ha algú que em pugui informar per construir un forum de discussió vinculat a aquest bloc. Gràcies

Anónimo dijo...

Avui he llegit a HN que en Marquitos vol marxar a Peralada (amb el seu pare) i que en Cano va pel mateix camí...ja cal que el Sr Coto mantingui la bona ratxa.La seva prepotència i xuleria es paga d'aquesta manera.

Roger

Anónimo dijo...

m'han dit que l'Alforcea també vol tornar al Perelada, y que Marc Gasull y Xavi Gallego ho tenen fet no sé si amb la jonquera o el base roses, un dels punters de 2ª regional. Tot per culpa de l'entrenador.


Pere

Unknown dijo...

La web del club confirma que han fotut fora Cano, Marquitos i Marín. Es una vergonya el tema Coto, que un paio inútil se surti amb la seva no té nom.
La junta està demostrant que son 4 amics que sense entendre de res foten el que volen.
VERGONYA!!
No vull defensar els jugadors que es fa fora, pq no sé res del que ha passat realment, però si puc criticar, igual que feia l'any passat les decissions incoherents i sense sentit del mister.
No m'extranyaria que un del juvenils que pujin al primer equip sigui una vegada més el seu FILL!!
UNA VERGONYA!!!

Anónimo dijo...

També després d'haver llegit a la
Web del club he de dir que alguns
dels participants d'aquest bloc es-
tán molt ben informats del proble-
mes del vestidor i que un cop més
l'han encertada, doncs la junta ara
ens anuncia la baixa de tres juga-
dors més. El problema es greu si com es veu i molts dels partici-
pants apunten la causa directa es
l'entrenador. Però aquesta peça
serà dificil de moure, doncs ara
per ara té la cadira molt ben apun-
talada per un dels homes que s'ha
fet mes fort al Club.

PIBE dijo...

Veritablement, estic flipant.... independentment que els tres estiguin o no ben descartats

Anónimo dijo...

van al peralada

Anónimo dijo...

aquí hi trobareu més opinions i algunes heavys http://foro.futbolcatalunya.com/viewtopic.php?f=15&t=35393&sid=039ccec5a501fe29b116bd55c2c5e90f

Roger dijo...

La veritat és que això és tot un entramat d'amiguismes.En Coto mai erà destituït. Tothom sap de la bona relació que té amb l'actual "mecenes" del club: la seva mà dreta. Per tant, la culpa és en part de la també de la Junta. En Coto no dona cap baixa, és la Junta i punt.Ells en son els responsables de la seva gestió: per bona o dolenta que sigui.

Josep dijo...

COTO Privado y de Caza...aixi podriem definir a l'actual mister de la Unió...Quina vergonya!

Anónimo dijo...

Es verdad que ENZO ya se había ido hace unas semanas por una discusión con Coto??

Xavi dijo...

Pel que es veu, el sidral que s'ha muntat a dins el vestidor de la Unió és considerable i sense esta dins és dificil determinar de qui és la responsabilitat. Veig que majoritariament s'apunta cap a l'entrenador com a responsable d'aquesta situació. El darrer escrit firmat per en Roger és molt concret i fa esmena d'un entramat d'amiguisme, especialment entre en Coto i l'actual "mecenes". Si és aixi i pel que he pogut copçar no va mal encaminat potser a partir d'aqui podriem començar entendre del perquè es va desaprofitar l'oportunitat d'agafar la 1ª Catalana al seu dia. De totes maneres no us preocupeu que guanyant dos partits més ja estarà arreglat i no se'n parlarà més...

Xavi dijo...

Pel que es veu, el sidral que s'ha muntat a dins el vestidor de la Unió és considerable i sense esta dins és dificil determinar de qui és la responsabilitat. Veig que majoritariament s'apunta cap a l'entrenador com a responsable d'aquesta situació. El darrer escrit firmat per en Roger és molt concret i fa esmena d'un entramat d'amiguisme, especialment entre en Coto i l'actual "mecenes". Si és aixi i pel que he pogut copçar no va mal encaminat potser a partir d'aqui podriem començar entendre del perquè es va desaprofitar l'oportunitat d'agafar la 1ª Catalana al seu dia. De totes maneres no us preocupeu que guanyant dos partits més ja estarà arreglat i no se'n parlarà més...

Xavi dijo...

Pel que es veu, el sidral que s'ha muntat a dins el vestidor de la Unió és considerable i sense esta dins és dificil determinar de qui és la responsabilitat. Veig que majoritariament s'apunta cap a l'entrenador com a responsable d'aquesta situació. El darrer escrit firmat per en Roger és molt concret i fa esmena d'un entramat d'amiguisme, especialment entre en Coto i l'actual "mecenes". Si és aixi i pel que he pogut copçar no va mal encaminat potser a partir d'aqui podriem començar entendre del perquè es va desaprofitar l'oportunitat d'agafar la 1ª Catalana al seu dia. De totes maneres no us preocupeu que guanyant dos partits més ja estarà arreglat i no se'n parlarà més...

Anónimo dijo...

Diuen que després de les derrotes es fàcil criticar, doncs després de dos victories seguides, ho tinc clar:
COTO FOT EL CAMP!!!

jordi

SALVADOR dijo...

Es clar que les victories no ens han de fer oblidar. I per tant ara
entenem perque es va desaprofitar
la ocasió de la 1ª catalana, que
portaría al Figueres a on hauría
d'haver començat la seva trajecto-
ría que ens portés als llocs que per historia es mereix. Recordem
que la refundació del club a 3ª
regional només va ser la unica sor-
tida per les circunstacies del moment.La Unió no pot estar supedi-tada als interessos i "amiguismes"
d'uns quants.

Unknown dijo...

Vergonyòs una vegada més en Coto. Deixant de banda que l'equip juga a res, i desmotivat, una vegada més demostra que té por de les vaques sagrades i es passa el partit esbroncan els que l'any passat eren juvenils, però principalment en Jairo, jugador que tant avui com el dia del Vilamalla li va salvar el cul!!

Ningú porta el control dels minuts jugats? s'excusa amb les rotacions però algu pot dir quins minuts no ha jugat l'Albert Ramos? Ni de bon tros es un gran jugador per ser l'únic indispensable, ... espero que sigui únicament per motius esportius tot plegat...

També de destacar la feina de secretaria tècnica... van dir que fotien fora els que li feien nosa a l'entrenador però que no fitxarien ningú més, ... avui ha debutat el fitxage... segur que no ens enganyaven, simplement que van a "salto de mata!"

Anónimo dijo...

Supongo que igual que como en todos los equipos amateurs para fichar nuevos jugadores, se reunen los 4 mas amigos dels mister y dicen: ¿alguien tiene un amiguete que quiera venir? y en este caso el portero que venia de la bisbal dijo YO

Joan U.T. dijo...

Us recordo que la gran majoria de socis estava a favor de la 2a regional i la directiva i ens va fer callar als opositors.
Jo mantinc el carnet de soci amb l'esperança que un dia el club canviarà de mans però fa temps que tinc un desencís total amb la directiva.
Per cert el traster l'han enderrocat i han perdut un bombo banderes, pencartes etc. De totes maneres no crec que vingui a gaires partits aquesta temporada amb aquest horari tan nefast que, una vegada més, han apoiat els socis.

PS SOBRE EL FORUM:
Pibe i els que heu comentat sobre això de fer un forum, els Ultres Tramuntana teniem un forum obert a tots l'afició passa que no hi participaveu. Ara mateix està tancat perquè és van fer canvis al sistema del servidor i s'ha de refer i actualitzar. Si voleu que el tornem a obrir i tornem a posar-ho en marxa només ho heu de dir.

PIBE dijo...

Podríem provar de tornar-lo a obrir, enllaçant-lo des d'aquest bloc. Què et sembla ??

Joan U.T. dijo...

Miraré de deixar-ho enllestit (almenys l'enllaç del forum) per diumenge.
El forum, portal, etc. estava fet en mode phpbb2 però ara han canviat al sistema a phpbb3 i m'obliguen a actualitzar-ho tot.

Quan tingui el forum en condicions et passaré l'enllaç.

PIBE dijo...

Ok.... en faria un jo, de fórum, però no sé pas com posar-m'hi.
Gràcies

Joan U.T. dijo...

Hi ha problemes amb el forum no m'apareixen els forums ja existents i no sé per què. intentaré recuperar-ho sinó resetejaré el sistema i començaré de nou (es perdrà el contingut que hi havia fins ara)

Joan U.T. dijo...

wwww.ultrestramuntana.net

directe al forum: http://www.ultrestramuntana.net/forum/index.php

he aconseguit que surtin els forums.
Ja aniré donant forma i configurant i arreglant-ho tot mica en mica que avui ja tinc el cap com un timbal de barallar-m'hi.

Suposo que amb això ja es poden fer servir, per escriure cal registrar-se (per evitar spam i alguns anonims indesitjables)

PIBE dijo...

Des del club m'han dit que obriran un fórum en breu. No sé si val la pena tenir-ne dos oberts. Sento dir-ho ara, Joan, per la feinada que has fet. Ho deixo en stand-by a veure què et sembla i què decidim. Jo crec que seria massa tenir-ne dos d'oberts quan potser amb un passem. Trobo que el que m'has enviat està molt bé i si el podem fer funcionar, seria bestial. Potser fins i tot des del club no cal que n'obrin cap. Els hi notificaré això i ja us diré el què. Gràcies.

Joan U.T. dijo...

Nosé doncs. De moment aquí està.
Si es fa servir l'actualitzaré i ho deixaré decent, si no es fa servir en espera del nou del club doncs no val la pena que em posi a treballar-hi. En tot cas per ara el deixaré tal com està.

Unknown dijo...

El dia ha arribat!! El Sr. Cullons ha pogut fer debutar el seu fill a 1ª regional tal com vam dir quan van fer fora a Cano, Enzo, Marín i Marquitos... i el Tossa fent poca cosa però amb un entrenador coherent i conscient del que té ha pogut treure un puntet de l'estadi. VERGONYA. Som un club de barri un club de 2ª regional on el que mana i l'entrenador fan el que els hi rota. Sap molt greu dir-ho però pot ser el Sr. Flix no serà l'unica bestia negra a la historia de la Unió!!
Sobre el tema del forum el club no s'atrevirà a obrir-ne cap o bé ho farà amb censura. A més, ara l'únic que els preocupa es el sopar de nadal que faran d'aquí uns dies. VERGONYA.

Anónimo dijo...

Aleluia!! Has vist la llum!
COTO DIMISSIÓ!!!!!!

PIBE dijo...

Sí, ja està... he dit allò que feia setmanes que pensava, però sóc de la mena que espera que la cosa acabi per solucionar-se. Però el partit contra el Tossa m'ha fet vessar l'última gota de paciència !!! Espero que la Junta actuï aquest Nadal. En Xavi Agustí deu estar a l'atur, no?

Anónimo dijo...

La junta no actuará nunca, demasiados amiguismos (no diria intereses, pq de donde no hay...) tenemos Coto para tiempo y encipa igual le hacen un monumento por subir. Dices que fue el artífice de dos ascensos, pero es que si no sube con las plantillas que tiene y ha tenido que lo metan en la cárcel.

Anónimo dijo...

de www.futbolcatalunya.com
-----------------------------
Autor: futbolitispx2
Efectivament Amunt Figueres els resultatd parlen per si sols si volem pujar no pt ser que amb dos partits no es pugui fer ni un gol es vergonyos, i per les informacions que tinc l'Abraham , l'Alforcea i en Vallejo podrien tenir les hores contades a la Unio.Apa ves i pregunta als jugadors?????????????
futbolitispx2

Entrades: 15
Membre des de: dl. nov. 02, 2009 7:58 pm

Anónimo dijo...

de www.futbolcatalunya.com
-----------------------------
Autor: futbolitispx2
Efectivament Amunt Figueres els resultatd parlen per si sols si volem pujar no pt ser que amb dos partits no es pugui fer ni un gol es vergonyos, i per les informacions que tinc l'Abraham , l'Alforcea i en Vallejo podrien tenir les hores contades a la Unio.Apa ves i pregunta als jugadors?????????????
futbolitispx2

Entrades: 15
Membre des de: dl. nov. 02, 2009 7:58 pm

Anónimo dijo...

Benvolgut energúmen...

veig que només tens ulls per posar el dit al cul del personal... i quan l'equip respón, resulta que casualment no has pogut sacrificar-te per un equip que realment t'interessa (bueno... vull dir que t'interessa criticar) i anar-los a veure. Crec que si realment t'interessés et desplaçaries envés de rascar-te allò que més t'agradi, fregan-te les mans esperant que el Figueres perdi; i amb els dits ben calents escriure aquelles cròniques futbolístiques que mostren la gran capacitat d’anàlisi que tens. Per cert el camp comenta més enllà de la banqueta (per si no ho sabies...).

Espero que no censuris els textes, em decebries bastant…

La vergonya que t’hauria de fer escriure això ja te l’explicaré un altra dia.

No mereixes tanta estona.

Cordialment,
Awamms

Unknown dijo...

Hauras comprovat que ningú t'ha censurat, literalment clar! pq moralment tothom passa de tu anònim awamms.
Diuen que diumenge passat hi va haver un gran partit, espero que demà també, per poder dir ben fort, i sense que ningú m'acusi d'oportunista: COTO DIMISSIÓ O DESTITUCIÓ!!!

Unknown dijo...

T'equivoques Albert, la gent creurà el que dius!!! La crónica era senzilla avui,UNA MERDA DE PARTIT!! La Unió sense idees, i el Bisbalenc que ha vingut a fer el que sap. El de sempre, uns tenen entrenador i els altres no!
Es podría muntar una consulta/referendum durant el nadal de Coto si / Coto no!!
El més vergonyòs es que els parents d'en Coto ara truquen a la radio a la mitja part dient que es el millor de l'equip!!
Es trist pero pq la directiva perdi la ceguessa hauríem de perdre partits i el liderat però es que els rivals son tan tan dolents que tenim coto per temp!
Vario el de sempre COTO DESTITUCIÓ JA!!

PIBE dijo...

Ho sento, però necessitava fer aquest exercici. I si la gent que ho llegeix no ho entén, seré jo el que entendré moooooltes coses, no sé si m'explico !!!
A més, hi ha gent que es podria dedicar, a part de llegir el meu bloc, a quedar-se quiet a casa mirant les seves sèries preferides, no sé, estic pensant en, per exemple, i en dic una aleatòriament, PERDIDOS (amb lo maco que és en John Locke!!) o a piratejar la seva WII amb més traça

PIBE dijo...

Una altra sèrie bona és John Doe :)

PIBE dijo...

Penguin ??